Yıllardır Beklenen Haber Geldi: “Transformers” ve “G.I. Joe” Aynı Filmde Buluşuyor

Paramount, CinemaCon 2024 etkinliğinde Transformers ve G.I. Joe’nun crossover film ile bir araya geleceğini resmen duyurdu.

ParamountTransformers ve G.I. Joe evrenlerinin birleştiği büyük çaplı sinema filmi projesini duyurdu. Transformers: Rise of the Beasts’in sonundaki ipucunun ardından gelen bu proje, 2025 veya 2026 yılında vizyona girecek.

Steven Spielberg’ün yapımcılığında hayata geçecek filmin yönetmeni henüz belli değil. Ancak Rise of the Beasts’in yönetmeni Steven Caple Jr.’ın, filmin başarısının ardından yeni bir Transformers filmi için görüşmelere başladığı biliniyor. Ayrıca Lorenzo di Bonaventura, Mark Vahradian, Michael Bay, Tom DeSanto ve Don Murphy da yapımcılar arasında yer alacak.

Rise of the Beasts’in finalinde izleyiciler, Anthony Ramos’un canlandırdığı Noah’ın bir G.I. Joe ajanı tarafından işe alınması sahnesine şahit olmuştu. Bu, yıllardır dedikodu konusu olan Transformers ve G.I. Joe çizgi roman evrenlerinin çakışacağının ilk sinyaliydi.

Her iki evreni buluşturacak film projesi, birçok izleyicinin çocukluğunun vazgeçilmez parçalarını bir araya getirecek. 1986 tarihli G.I. Joe and the Transformers çizgi romanından bu yana süregelen crossover hayali, nihayet beyaz perdeye taşınacak.

Transformers ve G.I. Joe Karakterlerinin Yer Alacağı Sinema Filmi Uzun Yıllardır Bekleniyordu

Transformers: One adlı animasyon film de Paramount’un CinemaCon sunumunda tanıtıldı. Chris Hemsworth (Optimus Prime/Orion Pax), Brian Tyree Henry (Megatron/D-16), Keegan-Michael Key (Bumblebee/B-127), Scarlett Johansson (Elita), Steve Buscemi, Laurence Fishburne ve Jon Hamm gibi birçok yıldız ismin seslendirme kadrosunda yer aldığı filmde, Optimus Prime ve Megatron’un henüz dönüşme yeteneği kazanmadıkları bir zaman dilimi anlatılacak. Film, 14 Eylül 2024’te vizyona girecek.

Sinema dünyasının iki devinin aynı projede buluşması, hayranlar için büyük bir heyecan kaynağı niteliğinde. Başrollerinin kimler olacağı ve hikâyenin hangi yönlere evrileceği merakla bekleniyor. Ancak her iki serinin hayranları sosyal medyada şimdiden heyecanlarını paylaşmaya başladı.

Kaynak: kayıprıhtım.com

Yazıyı paylaşmak ister misin?